Valencians: Mans a l’obra, per a la renovació

20141121_082015
(Bastides al Palau de les Arts “Reina Sofía” de València, a l’alba. Ja s’ha decidit la col·locació d’un nou “trencadís”)

Tres han sigut les imatges destacades a l’hora de crear este blog:
1. El Palau de les Arts, i els seus problemes amb un “trencadís” subjectat d’una manera dolenta.(Som un poble “trencadís”, els valencians?).

20150429_081638
2. El Banc de València, com a representació de l’afonament del sistema financer valencià, i de la fallida de la nostra autonomia, com a conseqüència d’un model de finançament autonòmic injust, segons han reflectit uns quants informes tècnics, fonamentalment, l’Informe sobre Balances Fiscals.

20141020_155242
3. Canal 9-RTVV, que, amb la seua desaparició, ens ha portat cap a la Invisibilitat Valenciana més absoluta, atés que ni tenim uns mitjans de comunicació capaços de generar un espai públic compartit pels valencians, ni el poble valencià té una mínima presència als mass media d’àmbit estatal (#VLCterraNiNi).

20141023_162256
Estes institucions representen, com a poques, l’estat d’incertesa, de prostració, i de falta d’un consens bàsic, en el qual es troba el poble valencià arran de la crisi socioeconòmica i política actual.
No obstant, hem patit tants problemes i desficacis, que ja toquem fons. Per tant, ja ha arribat l’hora de decidir, de reconstruir, de renovar els postulats ideològics que han d’obrir el camí del poble valencià cap a la seua vertebració, a la recerca d’una major qualitat de vida.
Per això, el Palau de les Arts, amb les bastides que faran possible col·locar-hi un nou “trencadís”, més estable que l’anterior, emergeix, a l’alba, com a símbol d’esta renovació, tan necessària.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s