Un boli per Aket-hom(e), sisplau!

Firmeu la convocatòria del referèndum, ja! No afegiu més suspens a esta interminable Pasión de Catalanes! De ben segur que guanyarem en salut democràtica.
Així com en el món de l’esport no hi ha una altra informació més que la relativa al Reial Madrid (i al Barça, com a principal adversari), la Catalunya-que-vol-decidir s’ha garantit el seu protagonisme exclusiu en l’agenda político-mediàtica espanyola, amb l’ajuda inestimable d’una Escòcia on s’ha cuit el “no” a la independència a canvi d’una major autonomia que, en un principi, li va negar Cameron de la Isla (Carlos Herrera, dixit).
D’esta manera, la vida i els problemes d’altres persones i d’altres pobles no existixen per als mitjans de comunicació. I això significa un empobriment del sistema democràtic, perquè la democràcia no es reduix a votar de tant en tant, sinó que (per a ser més completa) ha de comportar una atenció directa als problemes de la gent, de la majoria de les persones i col·lectius, tot i que s’hi tracte d’entitats minoritàries. A més, les persones i els col·lectius tan sols se sentiran identificats amb un sistema que els faça visibles i els reconega la seua dignitat individual i col·lectiva.
Molt Honorable Sr. Mas, estem malalts de bits sobre un procés sobiranista que, adés va dibuixar la “V” (de “victòria”, de “votar”, de “voluntat”…) en els carrers, i ara amaga la “b” del “boli” que cal per a signar la convocatòria d’un referèndum anunciat fa un bon grapat de mesos.
Si allò que necessiteu per a acomplir el vostre destí suprem és un bon boli (o una bona ploma), estem convençuts que, amb una bona campanya a les xarxes socials, en podeu tindre dels models més assenyalats.
I que l’Altre Home (President) se’n vaja ben tranquil a la Xina!..

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s